المقادير:
نصف كيلو لحمة مفرومة
-بصلة مفرومة جيدا
-حبة فلفل اخضر مقطعة قطع صغيرة
-حبة طماطم مقطعة قطع صغيرة
-ملح- فلفل -كمون-بهارات-زعتر
-عيش بلدى (اسمر)
الطريقة:
نتبل اللحمة بجميع المقادير و توضع فى الثلاجة لمدة يوم كامل
-ناتى بعيش بلدى(اسمر)و نفتحة من فوق و لكن لا تكون الفتحة كبيرة
-بمعلقة صغيرة بها سمن ندهن العيش من الداخل
-ثم نحشى العيش باللحمة
-نلف العيش بورق فويل و نحطة فى الفرن الى ان يستوى تقريبا مدة 45 دقيقةمن الممكن صنع كميه كبيره ووضعهافى الفريزرووضعها فى الفرن وقت الحاجه
الأحد أكتوبر 18, 2009 7:37 am من طرف khalafawy
» انا مصرررررررررررررررررررى
السبت سبتمبر 26, 2009 3:51 pm من طرف Admin
» أول مره اعرف ان الوضوء معناه كذا
الخميس سبتمبر 24, 2009 5:31 pm من طرف Admin
» صـمتي لغه لا يفـهـمها إلا..........
الخميس سبتمبر 24, 2009 5:29 pm من طرف Admin
» خطأ x خطأ x خطأ !!!!
الخميس سبتمبر 24, 2009 5:27 pm من طرف Admin
» النت ايام الجاهلية
الأربعاء سبتمبر 23, 2009 7:13 pm من طرف Admin
» يقولوا لية اتركة وهو يرجع بلهفتة
الأحد سبتمبر 13, 2009 1:20 pm من طرف Admin
» فطيرة الكمثرى (الأجاص)
الجمعة سبتمبر 11, 2009 6:12 pm من طرف Admin
» ازمه ضميرر
الخميس سبتمبر 10, 2009 12:58 pm من طرف Admin